FAQ - Frequently Asked Questions

Wat je moet weten over PlaceShuttle…

Met PlaceShuttle kun je banners maken voor bijvoorbeeld social media, denk aan:

  • Header voor Facebook
  • Afbeelding bij een social media bericht
  • Opvallende banner op je website
  • Afbeelding voor e-mailmarketing

In PlaceShuttle staan alle afbeeldingen en juiste formaten al voor je klaar. Je hoeft dus alleen teksten en foto’s te bewerken en je slaat vervolgens de template op om vaker te gebruiken.

Met PlaceShuttle start-templates kun je veel voorbeelden gebruiken en aanpassen in je eigen huisstijl. Bijvoorbeeld wanneer je als autobedrijf je occasions wilt plaatsen in een opvallende banner kun je kiezen uit verschillende voorbeelden.

Wij hebben momenteel start-templates gemaakt voor:

Uiteraard kun je ook voor andere branches gebruik maken van PlaceShuttle.

De afbeeldingen van PlaceShuttle zijn geschikt voor online gebruik. Wij lanceren dit jaar wel een nieuwe functie om ook een templates voor bijvoorbeeld drukwerk van flyers te gebruiken. Wij houden je via onze website en social media op de hoogte van nieuwe functionaliteiten.

Als je je aanmeldt voor PlaceShuttle dan krijg je onze tool testen met door het Basic Shuttle pakket te selecteren. Dit pakket is gratis en geschikt om de werking van PlaceShuttle uit te proberen. Wanneer je kiest voor deze gratis versie komt er wel een watermerk op je afbeelding.

Wanneer je direct kiest voor Advanced Shuttle of Pro Shuttle sluit je een abonnement af. Je kunt tijdens het registeren je betalingsgegevens invoeren. Bekijk hier de verschillende pakketten.

Bij PlaceShuttle geloven we in samenwerking. Al onze partners zijn gecertificeerd en volledig op de hoogte van de mogelijkheden die PlaceShuttle biedt. Onze partners kunnen dus helpen om eenmalig al jouw templates op te maken. Wanneer de templates zijn gemaakt kun deze eenvoudig hergebruiken.

Weet je niet zo goed voor welke partner je moet kiezen moet? Neem dan contact met ons, we helpen je graag!

PlaceShuttle heeft meerdere partners om zich heen verzameld die graag helpen met het inrichten van jouw templates. Uiteraard voor de affiliatie fee, maar ook helpen ze je graag jouw bedrijf professioneel en herkenbaar aan de buitenwereld te promoten. Kijk snel in het overzicht voor de partner bij jou in de buurt. Koppel hem / haar via je dashboard en hij kan op afstand jouw templates aanmaken. Kijk snel wie jou kan helpen en neem contact met hem / haar op.

Betaald je per maand? Dan kun je op elk moment annuleren! Geen ingewikkelde verbintenissen daar. Op ons jaarplan krijg je veel korting omdat je vooruitbetaald voor het hele jaar. Aan jou de keus waar jij je het prettigst bij voelt. Uiteraard kun je ook  14 dagen gratis proberen.

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.