Functionaliteiten

Jouw afbeelding inrichten voor social media? Dat kan!

Je afbeelding of advertentie wil je natuurlijk ook online delen, zonder al te veel moeite. Geen probleem. PlaceShuttle heeft standaardformaten voor headers, video’s en afbeeldingen voor de verschillende social media kanalen. Je richt deze gemakkelijk in naar eigen wens. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om zelf de afmetingen te bepalen. Is je afbeelding helemaal klaar? Dan plaats je hem eenvoudig op social media en is jouw afbeelding zichtbaar voor de wereld.

Bekijk de mogelijkheden voor alle social media kanalen

Meteen aan de slag? Dat kan met onze start-templates!

Wil je meteen aan de slag? Gebruik een van onze templates en pas deze aan je wensen aan. Wij bieden een heel spectrum aan templates speciaal ontwikkeld voor uw branch. Upload je logo, afbeelding en tekst en klaar is Kees! 

Bekijk enkele start-templates

Start-templates Branches PlaceShuttle

PlaceShuttle speciaal voor jouw branche

PlaceShuttle heeft klanten uit diverse branches: van horeca tot makelaardij en van automotive tot retail. Daarom is PlaceShuttle zo ingericht dat het voor elke branche eenvoudig te gebruiken is. Hoe je ook werkt: PlaceShuttle sluit aan bij jouw branche, zodat het creëren van afbeeldingen geen tijd meer kost, maar tijd bespaart.

Mijn branche staat er niet tussen

Waarom is PlaceShuttle dé uitkomst voor mijn business?

Overal om je heen zie je het gebeuren. De kleinste bedrijven doen het al: zelf online reclame maken op een simpele, maar doeltreffende manier. Facebook, Instagram, ja zelfs op YouTube zie je de concurrent voorbij komen. Je moet mee in die stroom, dat is duidelijk. Maar hoe doe je dat met je beperkte tijd als ondernemer? Hoe doe je het goed, zodat jouw product opvalt?

PlaceShuttle biedt jou dé oplossing, het is eigenlijk de optie waar je al jaren op wacht. We bieden je een hulpmiddel voor persoonlijke online reclame. Hét alternatief voor Photoshop online. Met deze nieuwe marketing tool maak je op eenvoudige wijze reclame voor iedere onderneming via online templates.

Bekijk prijzen en pakketten

  • Snel online je banners maken
  • Bespaar opmaakkosten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Keuze uit veel voorbeelden
  • Herkenbare uitstraling (op social media)

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.