Features

PlaceShuttle speciaal voor jouw branche

PlaceShuttle heeft klanten uit diverse branches: van horeca tot makelaardij en van automotive tot retail. Daarom is PlaceShuttle zo ingericht dat het voor elke branche eenvoudig te gebruiken is. Hoe je ook werkt: PlaceShuttle sluit aan bij jouw branche, zodat het creëren van afbeeldingen geen tijd meer kost, maar tijd bespaart.

Detailhandel

Voor iedere branche zijn er genoeg leuke acties te verzinnen. Voor de bloemisten of ondernemers uit de detailhandel natuurlijk ook. Alleen kost het je handen vol geld als je het allemaal door een ontwerper moet laten maken. Met PlaceShuttle hoef je alleen een template te maken en switch jij de content wanneer je maar wilt. Zo zijn je acties up-to-date en ben je op eenvoudige wijze de social media koning van jouw branche. Bij Bloemenveiling Plantion hebben we onze handige oplossing ook mogen presenteren en meerdere bloemisten gingen je al voor! Stap jij ook in?

Start-template - Branche Detailhandel - PlaceShuttle

Automotive

Stel: je hebt een nieuw model auto beschikbaar, die je zo snel mogelijk onder de aandacht wilt brengen. Uiteraard is het visuele aspect hierbij erg belangrijk. Echter kan het veel tijd kosten om een goede afbeelding of advertentie samen te stellen. PlaceShuttle is hiervoor de oplossing. Je maakt eenvoudig verschillende templates aan en genereert binnen een minuut jouw afbeelding. Ideaal voor de automotive branche, zodat je met een paar klikken jouw advertentie samenstelt om deze vervolgens online te kunnen delen. Een handige tool om al jouw nieuwe modellen auto’s te promoten.

Start-template - Branche Automotive- PlaceShuttle

Makelaardij

Stel: je hebt een nieuw huis of pand in de verkoop en wilt dit zo snel mogelijk delen via verschillende social media kanalen. Dan moet dit vooral niet teveel tijd in beslag nemen. PlaceShuttle is hiervoor de oplossing. Je maakt eenvoudig verschillende templates aan en genereert binnen een minuut jouw afbeelding. Ook kun je kleuren, teksten, buttons en andere vormen toevoegen. Zo kun je als makelaar gemakkelijk en snel jouw ideale advertentie inrichten om je huizen en panden visueel extra op te laten vallen.

Start-template - Branche Makelaardij - PlaceShuttle

E-commerce

Beheer jij een webwinkel? Dan wil je mooie afbeeldingen om jouw producten online te promoten. PlaceShuttle is daarvoor de ideale oplossing. Je maakt eenvoudig verschillende templates aan en genereert met een paar klikken jouw afbeelding. Ook kun je kleuren, teksten, buttons en andere vormen toevoegen. Je afbeelding upload je eenvoudig op je webwinkel of deelt hem via social media. Gebruik PlaceShuttle voor al je e-commerce en laat je producten visueel extra opvallen.

Start-template - Branche E-commerce - PlaceShuttle

Retail

De nieuwe wintercollectie in jouw huisstijl eenvoudig delen via social media? PlaceShuttle biedt voor retailers de perfecte mogelijkheid om keer op keer de nieuwste collectie onder de aandacht te brengen. Schoenen sale, geen probleem! Door gebruik te maken van templates kun je binnen een minuut ook jouw afbeelding voor bijvoorbeeld een kortingsactie maken. Bepaal welk artikel in de uitverkoop gaat, maak de afbeelding en plaats deze in no-time op Instagram, Facebook of Twitter.

Start-template - Branche Retail - PlaceShuttle

Horeca

Je bent als kok ‘s ochtends de daghap aan het maken en wil dit eigenlijk gelijk promoten op social media? Even een foto maken, uploaden naar PlaceShuttle en je hebt een mooie afbeelding in jouw huisstijl die je direct online kunt delen. Denk aan de talloze mogelijkheden die PlaceShuttle biedt voor de horecabranche. Breng je menu van de dag, vrijdagmiddagborrel, driegangenmenu, aanbiedingen, weekenddeal, seizoensgerecht en andere specials direct bij de gasten. Nu zullen ze weten waar ze moet zijn!

Start-template - Branche Horeca - PlaceShuttle

Werving en selectie

Op zoek naar personeel of een tekort aan vakmensen? PlaceShuttle is de oplossing voor uitzendbureaus, detacheringsbureaus en recruiters. Nieuwe medewerkers werf je sneller met PlaceShuttle. Deel jouw vacaturebank online via een vaste opmaak op social media. PlaceShuttle kan zo ingericht worden dat je het voor je eigen site en marketingactiviteiten kunt gebruiken. Ook zijn er templates geschikt voor MailChimp. Genereer jouw perfecte afbeelding voor een vacature op LinkedIn of Facebook. Op een simpele en snelle manier ben je herkenbaar en hoef je niet lang te zoeken. De perfecte match vindt jou!

Start-template - Branche Werving en Selectie - PlaceShuttle

Evenementen

Wanneer was dat evenement van jullie ook alweer? Dat hoor je niet meer als je met PlaceShuttle jouw evenement aankondiging maakt. Creëer in PlaceShuttle je eigen stijl en je kan het gehele evenement eenvoudig promoten via social media. Denk aan artiesten, kraamverhuur, munt- en kaartverkoop enzovoort. Je maakt eenvoudig verschillende templates aan en genereert binnen een minuut jouw social media afbeelding. Maak met PlaceShuttle van je evenement een succes (mooi weer niet inbegrepen).

Start-template - Branche Evenementen - PlaceShuttle

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.