Features

Jouw afbeelding inrichten voor social media? Dat kan!

Je afbeelding of advertentie wil je natuurlijk ook online delen, zonder al te veel moeite. Geen probleem. PlaceShuttle heeft standaardformaten voor headers, video’s en afbeeldingen voor de verschillende social media kanalen. Je richt deze gemakkelijk in naar eigen wens. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om zelf de afmetingen te bepalen. Is je afbeelding helemaal klaar? Dan plaats je hem eenvoudig op social media en is jouw afbeelding zichtbaar voor de wereld.

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.