Partner THE NEXT BRAND

Ik help je graag bij het opzetten van jouw template!

Als partner van PlaceShuttle help ik je graag op weg met het opzetten van jouw persoonlijke template. Ik neem je bij de hand en zet een voorbeeld geheel en jou huiststijl klaar voor gebruik. Als ondernemer is het een kwestie van content vullen en exporteren. Simpel toch?

Hieronder het stappenplan en mijn tarieven voor het opzetten van jou templates

Stap 1: We nemen samen jouw wensen door

Wil je aan de slag met PlaceShuttle, maar heb je hulp nodig bij het opzetten van een template? Graag help ik je verder en zorg ik ervoor dat je straks eenvoudig zelf afbeeldingen kunt genereren. Voor ik een template geheel op maat in jou huisstijl kan realiseren nemen we je wensen door. Dit kan telefonisch of ik kom bij je langs(uiteraard in overleg). Zoek je een partner met een grafische actergrond? Ik help je graag op weg!

Stap 2: Ik maak jou persoonlijke template

Als we je wensen en de mogelijkheden besproken hebbe kan ik aan de slag. Ik maak jouw persoonlijke template geheel op maat in jouw huisstijl. Uiteraard neem ik daarin mee de besproken wensen. Ik heb hiervoor geen inloggegevens nodig, je account word aan mijn partneraccount gekoppeld. Dit is extra handig voor eventruele vragen en support op een later moment.

Stap 3: Template staat klaar en je kan aan de slag

Dit is het leukste moment! De template staat klaar voor gebruik. Ik als partner zal contact met je opnemen om samen door de template te lopen. De eerder besproken wensen worden doorlopen en ik leg uit hoe deze template te gebruiken is. Samen maken we een eerste afbeelding en leer je hoe je dit in de toekomst zelf kan doen. Mijn doel is jou als ondernemer verder te helpen. PlaceShuttle draagt daar aan bij als ideale oplossing. Ben je overtuigd naar mijn werkwijze, of heb je nog vragen?
Bel me vrijblijvend op 0487 - 700223 of mail naar shoot@thenextbrand.nl. Graag tot ziens!