Basic Shuttle

Basic Shuttle: de populaire oplossing om jouw bedrijf online te boosten!

Met Basic Shuttle maak je eenvoudig 3 afbeeldingen per maand via de start-templates, die geschikt zijn voor alle social media kanalen. Daarnaast kun je met onze simpele template-generator natuurlijk ook je eigen formaat afbeelding kiezen, die je kunt vullen op ieder device. Geniet van de alle mogelijkheden om jouw perfecte afbeelding samen te stellen en te plaatsen op social media.


Probeer nu 14 dagen gratis

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.