Vaste formaten

PlaceShuttle + Facebook

Met PlaceShuttle ontwikkel je eenvoudig afbeeldingen voor Facebook. We hebben verschillende standaardformaten voor alle formaten op Facebook. Wil je een omslagfoto toevoegen aan je bedrijfspagina, persoonlijke profiel, evenement of groepspagina? Net als ‘Leuke recepten’ en ‘Lekker en simpel’ doe je dit gemakkelijk door één of meerdere foto’s toe te voegen aan de header template. Zo geef je direct extra sfeer aan jouw pagina. Ben of ga je aan de slag met Facebookmarketing? Ook dat kan met PlaceShuttle: stel eenvoudig de afbeeldingen voor je Facebook advertenties samen, zodat je extra opvalt. Staat je gewenste afbeelding formaat er niet tussen? Dan kun je uiteraard ook je eigen formaat instellen.

PlaceShuttle - Logo Facebook

Share image

Profile photo

Profile cover photo

Page cover photo

Page logo

Group cover logo

Event cover logo


PlaceShuttle + YouTube

PlaceShuttle kun je slim inzetten voor jouw YouTube kanaal, zodat jouw (bedrijfs)video’s herkenbaar en onderscheidend zijn. Zo ontwikkel je eenvoudig video-afbeeldingen voor al jouw filmpjes. Denk hierbij ook aan het toevoegen van een titel, logo of nummer in de uitgelichte afbeelding. Wil je een headerfoto toevoegen aan je YouTube kanaal, voor de optimale uitstraling? Dan kun je onze header template gebruiken. Zo krijg je, net zoals bijvoorbeeld Enzoknol of Monica Geuze, een videokanaal dat zowel origineel als herkenbaar is. Staat het formaat dat jij zoekt er niet tussen? Dan kun je uiteraard ook je eigen formaat instellen.

PlaceShuttle - Logo YouTube

Profile photo

Profile cover photo

Video image


PlaceShuttle + Twitter

PlaceShuttle is dé tool voor het creëren van al jouw Twitter afbeeldingen. Misschien maak je gebruik van headerfoto’s die per periode vernieuwd moeten worden. Dit moet natuurlijk niet teveel tijd in beslag nemen. Met onze header template heb je je Twitter header in een minuut gemaakt, zodat je tijd bespaart. Wil je een afbeelding of link delen? Ook dit kan eenvoudig met onze vooringestelde afbeeldingsformaten voor Twitter. Staat je gewenste afbeelding formaat er niet tussen? Dan kun je uiteraard ook je eigen formaat instellen.

PlaceShuttle - Logo Twitter

Profile photo

Cover photo

Share image

Share link


PlaceShuttle + Instagram

PlaceShuttle helpt jou bij het creëren van de perfecte Instagram foto’s. Voor zowel vierkante als horizontale en verticale foto’s hebben we standaard formaten die je zelf eenvoudig invult met jouw afbeelding(en). Natuurlijk kun je ook teksten, vormen en frames toevoegen, voor het complete plaatje. Zo creëer je net als de populaire Instagram accounts @Halfbakedharvest en @TravelAwesome de meest fantastische plaatjes. Ben je op zoek naar een ander formaat voor je afbeelding? Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je eigen formaat in te stellen.

PlaceShuttle - Logo Instagram

Profile photo

Square photo

Vertical photo

Horizontal photo


PlaceShuttle + Google+

Wellicht zet je Google+ in voor jouw organisatie, om beter vindbaar te zijn in Google. Heb je een briljant artikel geschreven die je deelt op Google+? Dan wil je deze uiteraard kracht bijzetten door het toevoegen van een sprekende afbeelding. PlaceShuttle is geschikt voor creëren van al jouw Google+ afbeeldingen. Zo hebben we standaard formaten die te gebruiken zijn voor afbeeldingen bij artikelen of links. Daarnaast hebben we templates voor het instellen van je profielfoto of bedrijfslogo. Staat het gewenste formaat er niet tussen? Dan kun je deze ook zelf instellen.

PlaceShuttle - Logo Google+

Profile photo

Cover photo

Share image

Share link

Highlighted


PlaceShuttle + Vimeo

PlaceShuttle helpt je om je (professionele) Vimeo-account en -video’s visueel helemaal naar wens in te richten. Met PlaceShuttle creëer je eenvoudig de beginshots van je video’s, zodat er een consistente uitstraling van jouw (bedrijfs)video’s ontstaat. Naast het toevoegen van afbeeldingen, kun je natuurlijk ook denken aan een titel, logo of nummer in de video-afbeelding. Wil je een headerfoto of profielfoto toevoegen zodat jouw kanaal herkenbaar is? Dit kan met onze header template.
Staat het formaat dat jij zoekt er niet tussen? Dan kun je uiteraard ook je eigen formaat instellen.

PlaceShuttle - Logo Vimeo

Profile photo

Video image 4:3

Video image 16:9

Video image 720p HD

Video image 1080p HD


PlaceShuttle + Pinterest

Deel jij ook jouw inspiratie met de hele wereld op Pinterest, maar neemt het toch aardig wat tijd in beslag om je afbeeldingen in exact formaat te maken? Met PlaceShuttle creëer je de meest mooie afbeeldingen die je vervolgens deelt op jouw Pinterest account. Met onze standaardformaten maak je snel en eenvoudig een profielfoto en stel je al jouw pins samen. Naast de standaardformaten kun je ook kiezen voor je eigen gewenste formaat.

PlaceShuttle - Logo Pinterest

Profile photo

Board display

Share pin


PlaceShuttle + MailChimp

Het ontwerpen van afbeeldingen die geschikt zijn voor je MailChimp nieuwsbrief neemt vaak veel tijd in beslag. PlaceShuttle is hiervoor de oplossing. Met onze standaard headertemplate ontwerp je eenvoudig je MailChimp header, die je kunt voorzien van logo, tekst en huisstijlkleuren. Ook foto’s voor columns in allerlei formaten zijn helemaal naar wens in te richten. Zo heb je direct het juiste formaat met onze template en voorzie je deze van logo’s, kleuren en overige vormen. Ben je op zoek naar een ander formaat voor je afbeelding? Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je eigen formaat in te stellen.

PlaceShuttle - Logo MailChimp

Header

Full column

1/2 column

2/3 column

1/3 column

1/4 column


PlaceShuttle + LinkedIn

PlaceShuttle is geschikt voor het genereren van afbeeldingen voor LinkedIn, om jou als persoon of jouw organisatie een professionele uitstraling te geven. Verander je de coverfoto van je bedrijfspagina regelmatig? Dan kun je dit eenvoudig doen met de vooringestelde cover template van PlaceShuttle. Ook banners en afbeeldingen voor LinkedIn maak je eenvoudig met onze vooringestelde formaten. Maak gebruik van al onze templates voor LinkedIn en bouw aan professionaliteit. Liever een eigen formaat? Ook dit kun je eenvoudig zelf instellen.

PlaceShuttle - Logo Linkedin

Profile photo

Profile cover photo

Business logo

Business hero image

Business banner


PlaceShuttle + Display advertising banner

Wil je de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten onder een vooraf bepaalde doelgroep? Dat kan door gebruik te maken van onze vooraf ingestelde standaard formaten voor display advertising banners! Display bannering is een mooie oplossing voor het effectief verspreiden van jouw boodschap. Wil je display bannering inzetten? Dan zijn er verschillende formaten en plaatsen op websites waar je zichtbaar kunt zijn met jouw banner geheel in de huisstijl van jouw bedrijf. Bekijk hieronder de verschillende formaten en mogelijkheden.

Medium Rectangle

Leaderboard

Skyscraper


PlaceShuttle + Eigen formaat

Heb je een header op je website van een bepaald formaat? Of print je altijd jouw aanbieding uit om op te hangen in je etalage? Je kan het zo gek niet bedenken waar je PlaceShuttle voor kan gebruiken. Naast de standaardformaten heb je uiteraard ook de mogelijkheid een eigen formaat aan te maken. Heb je een blog-pagina, maar staan de foto’s niet mooi onder / naast elkaar? Door alle foto’s in een gewenst formaat te exporteren vanuit PlaceShuttle zal dat in de toekomst niet meer voorkomen. Simpel en effectief, wat wil je nog meer?!