Vaste formaten Display advertising banner

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

Banner formaten en afmetingen voor display advertising

Wil je de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten onder een vooraf bepaalde doelgroep? Dat kan door gebruik te maken van onze vooraf ingestelde standaard formaten voor display advertising banners! Display bannering is een mooie oplossing voor het effectief verspreiden van jouw boodschap. Wil je display bannering inzetten? Dan zijn er verschillende formaten en plaatsen op websites waar je zichtbaar kunt zijn met jouw banner geheel in de huisstijl van jouw bedrijf. Bekijk hieronder de verschillende formaten en mogelijkheden.


Display advertising banner
Medium Rectangle

De Medium Rectangle is een opvallende vierkante banner die vaak boven aan de website wordt getoond, meestal aan de rechterkant. De rechthoekige vorm zorgt voor een perfect canvas om een goede boodschap in combinatie met beeld te tonen.

  • Gebruik het voor leuke acties en aanbiedingen door tekst en beeld te combineren
  • Zorg voor naamsbekendheid van jouw onderneming

Display advertising banner
Leaderboard

De Leaderboard is een horizontale, langwerpige banner boven aan de website. Deze breedbeeldbanner is prominent in beeld en zal zeker opvallen. De Leaderboard heeft een hoge attentiewaarde vanwege vorm en is daarmee uitermate geschikt voor een duidelijke en korte boodschap.

  • Gebruik het voor leuke acties en aanbiedingen door een duidelijke boodschap
  • Zorg voor naamsbekendheid van jouw onderneming

Display advertising banner
Skyscraper

De Skyscraper is een veel voorkomende banner op websites. Net als bij de Medium Rectangle is er voldoende ruimte om een goede boodschap in combinatie met beeld te tonen. De ruimte geeft voldoende mogelijkheden voor leuke acties en aanbiedingen. Laat je creativiteit de vrije loop!

  • Gebruik het voor leuke acties en aanbiedingen door tekst en beeld te combineren
  • Zorg voor naamsbekendheid van jouw onderneming

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.