Vaste formaten Eigen formaat

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

Afbeeldingen maken op ieder gewenst formaat voor jouw website, webshop, blog, enz.

Heb je een header op je website van een bepaald formaat? Of print je altijd jouw aanbieding uit om op te hangen in je etalage? Je kan het zo gek niet bedenken waar je PlaceShuttle voor kan gebruiken. Naast de standaardformaten heb je uiteraard ook de mogelijkheid een eigen formaat aan te maken. Heb je een blog-pagina, maar staan de foto’s niet mooi onder / naast elkaar? Door alle foto’s in een gewenst formaat te exporteren vanuit PlaceShuttle zal dat in de toekomst niet meer voorkomen. Simpel en effectief, wat wil je nog meer?!


Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.