Vaste formaten Google+

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

Google+ formaten en afmetingen 2019 voor afbeeldingen, banner, omslagfoto, enz.

Wellicht zet je Google+ in voor jouw organisatie, om beter vindbaar te zijn in Google. Heb je een briljant artikel geschreven die je deelt op Google+? Dan wil je deze uiteraard kracht bijzetten door het toevoegen van een sprekende afbeelding. PlaceShuttle is geschikt voor creëren van al jouw Google+ afbeeldingen. Zo hebben we standaard formaten die te gebruiken zijn voor afbeeldingen bij artikelen of links. Daarnaast hebben we templates voor het instellen van je profielfoto of bedrijfslogo. Staat het gewenste formaat er niet tussen? Dan kun je deze ook zelf instellen.

PlaceShuttle - Logo Google+

Google+
Profile photo

Het formaat van de Google+ Profile photo is minimaal 250 x 250 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. We raden aan de afbeelding eventueel 500 x 500 pixels te maken, dan ben je altijd scherp in beeld (ook op een retina scherm). Gebruik een vierkante foto of een vierkante variant van je logo en het ziet er altijd strak uit!

  • Je volledige foto goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je Google+ profielpagina

Google+
Cover photo

De afmeting van de Google+ Cover photo is minimaal 968 x 545 pixels. Bij het gebruik van een grotere afbeelding zal deze worden verkleind tot een passend formaat. Als je de afbeelding twee keer zo groot maakt (1936 x 1090 pixels) is deze ook scherp en goed zichtbaar op een retina scherm. Maak je Google+ profiel onderscheidend met een creatieve Cover photo, eentje die niemand heeft. Vooral op Pinterest en Google zelf staan leuke voorbeelden!

  • Maakt je Google+ pagina onderscheidend
  • Altijd een scherpe header op je Google+ pagina

Google+
Share image

De afmeting van een Google+ Share image is minimaal 502 x 282 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die kleiner is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden uitgestrekt tot passend formaat. Uiteraard geldt dit ook voor grotere afbeeldingen, deze worden verkleind tot de juiste afmeting. De hoogte is geen vast gegeven. Wil je liever een staande afbeelding maken? Dat kan! De afbeelding zal automatisch in verhouding blijven bij het schalen.

  • Je volledige Google+ post goed in beeld
  • Altijd scherpe foto's op je Google+ profiel

Google+
Highlighted

Je hebt belangrijk nieuws, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen dit weet? Maak dan een herkenbare Highlighted afbeelding. Het minimale formaat dat gehanteerd dient te worden is 520 x 892 pixels. Wil je het event ook scherp en goed zichtbaar promoten op een retina scherm? Maak dan je Highlighted afbeelding twee keer zo groot, namelijk 1040 x 1784 pixels.

  • Laat je Highlighted afbeelding opvallen
  • Herkenbaar voor al je fans

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.