Vaste formaten LinkedIn

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

LinkedIn formaten en afmetingen 2019 voor post, afbeelding, profielfoto, enz.

PlaceShuttle is geschikt voor het genereren van afbeeldingen voor LinkedIn, om jou als persoon of jouw organisatie een professionele uitstraling te geven. Verander je de coverfoto van je bedrijfspagina regelmatig? Dan kun je dit eenvoudig doen met de vooringestelde cover template van PlaceShuttle. Ook banners en afbeeldingen voor LinkedIn maak je eenvoudig met onze vooringestelde formaten. Maak gebruik van al onze templates voor LinkedIn en bouw aan professionaliteit. Liever een eigen formaat? Ook dit kun je eenvoudig zelf instellen.

PlaceShuttle - Logo Linkedin

LinkedIn
Profile photo

Het formaat van de LinkedIn Profile photo moet minimaal 400 x 400 pixels zijn. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. We raden aan de afbeelding eventueel 800 x 800 pixels te maken, dan ben je altijd scherp in beeld (ook op een retina scherm). Gebruik een vierkante foto of een vierkante variant van je logo en het ziet er altijd strak uit!

  • Je volledige foto goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je LinkedIn profielpagina

LinkedIn
Profile cover photo

De afmeting voor de LinkedIn Profile cover photo moet minimaal 1000 x 425 pixels zijn. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. Wil je ook scherp zichtbaar zijn op een retina scherm, dan raden we aan de afbeelding eventueel 2000 x 850 pixels te maken. De LinkedIn cover photo is het visitekaartje van je LinkedIn pagina, maak er dan ook een creatief hoogstandje van. Of gebruik het om acties te promoten, je belangrijkste aanbieding is direct zichtbaar als iemand jouw LinkedIn pagina bezoekt.

  • Maakt je LinkedIn profielpagina onderscheidend
  • Altijd een scherpe cover photo op je LinkedIn profielpagina

LinkedIn
Business hero image

Heb je een bedrijfspagina, fraai deze dan altijd op met een goede LinkedIn Business hero image. De afmeting van de LinkedIn Business hero image is minimaal 974 x 330 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. Ook hier geldt weer hetzelfde ‘retina verhaal’ dat bij bovenstaande formaten benoemd is.

  • Maakt je LinkedIn bedrijfspagina onderscheidend
  • Herkenbaar voor al je LinkedIn connecties

LinkedIn
Business banner

Je wil opvallen, maar hoe doe ik dat op LinkedIn? Maak dan een herkenbare LinkedIn Business banner. Het minimale formaat dat gehanteerd dient te worden is 646 x 220 pixels. Wil je het event ook scherp en goed zichtbaar promoten op een retina scherm? Maak dan jeLinkedIn Business banner logo twee keer zo groot, namelijk 1292 x 440 pixels.

  • Laat je LinkedIn profiel en business opvallen
  • Herkenbaar voor al je LinkedIn connecties

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.