Vaste formaten MailChimp

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

MailChimp formaten en afmetingen 2019 voor header, full column, 1/2 column, enz.

Het ontwerpen van afbeeldingen die geschikt zijn voor je MailChimp nieuwsbrief neemt vaak veel tijd in beslag. PlaceShuttle is hiervoor de oplossing. Met onze standaard headertemplate ontwerp je eenvoudig je MailChimp header, die je kunt voorzien van logo, tekst en huisstijlkleuren. Ook foto’s voor columns in allerlei formaten zijn helemaal naar wens in te richten. Zo heb je direct het juiste formaat met onze template en voorzie je deze van logo’s, kleuren en overige vormen. Ben je op zoek naar een ander formaat voor je afbeelding? Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je eigen formaat in te stellen.

PlaceShuttle - Logo MailChimp

MailChimp
Full column

De afmeting van de MailChimp Full column is minimaal 560 x 160 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die kleiner is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden uitgestrekt tot passend formaat. Uiteraard geldt dit ook voor grotere afbeeldingen, deze worden verkleind tot de juiste afmeting. De hoogte is geen vast gegeven. Als je de afbeelding twee keer zo groot maakt (1120 x 320 pixels) is deze ook scherp en goed zichtbaar op een retina scherm.

  • Je volledige afbeelding goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je MailChimp nieuwsbrief

MailChimp
1/2 column

Het formaat van de MailChimp 1/2 column is minimaal 260 x 160 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding passend worden gemaakt tot volledige breedte. We raden aan de afbeelding eventueel 520 x 320 pixels te maken, dan ben je altijd scherp in beeld (ook op een retina scherm).

  • Je volledige afbeelding goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je MailChimp nieuwsbrief

MailChimp
2/3 column

De afmeting van de MailChimp 2/3 column is minimaal 350 x 160 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die kleiner is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden uitgestrekt tot passend formaat. Uiteraard geldt dit ook voor grotere afbeeldingen, deze worden verkleind tot de juiste afmeting. De hoogte is geen vast gegeven. Als je de afbeelding twee keer zo groot maakt (700 x 320 pixels) is deze ook scherp en goed zichtbaar op een retina scherm.

  • Je volledige afbeelding goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je MailChimp nieuwsbrief

MailChimp
1/3 column

Het formaat van de MailChimp 1/3 column is minimaal 160 x 160 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding passend worden gemaakt tot volledige breedte. We raden aan de afbeelding eventueel 320 x 320 pixels te maken, dan ben je altijd scherp in beeld (ook op een retina scherm).

  • Je volledige afbeelding goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je MailChimp nieuwsbrief

MailChimp
1/4 column

De afmeting van de MailChimp 1/4 column is minimaal 110 x 110 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die kleiner is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden uitgestrekt tot passend formaat. Uiteraard geldt dit ook voor grotere afbeeldingen, deze worden verkleind tot de juiste afmeting. De hoogte is geen vast gegeven. Als je de afbeelding twee keer zo groot maakt (220 x 220 pixels) is deze ook scherp en goed zichtbaar op een retina scherm.

  • Je volledige afbeelding goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je MailChimp nieuwsbrief

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.