Vaste formaten Pinterest

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

Pinterest formaten en afmetingen 2019 voor afbeeldingen, board displays, pins, enz.

Deel jij ook jouw inspiratie met de hele wereld op Pinterest, maar neemt het toch aardig wat tijd in beslag om je afbeeldingen in exact formaat te maken? Met PlaceShuttle creëer je de meest mooie afbeeldingen die je vervolgens deelt op jouw Pinterest account. Met onze standaardformaten maak je snel en eenvoudig een profielfoto en stel je al jouw pins samen. Naast de standaardformaten kun je ook kiezen voor je eigen gewenste formaat.

PlaceShuttle - Logo Pinterest

Pinterest
Profile photo

De afmeting van de Pinterest Profile photo is minimaal 160 x 160 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. We raden aan de afbeelding eventueel 320 x 320 pixels te maken, dan ben je altijd scherp in beeld (ook op een retina scherm). Gebruik een vierkante foto of een vierkante variant van je logo en het ziet er altijd strak uit!

  • Je volledige foto goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je Pinterest profielpagina

Pinterest
Board display

Het formaat van een Pinterest Board display is minimaal 200 x 200 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die kleiner is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden uitgestrekt tot passend formaat. Uiteraard geldt dit ook voor grotere afbeeldingen, deze worden verkleind tot de juiste afmeting. De hoogte is geen vast gegeven. Wil je liever een staande afbeelding maken? Dat kan! De afbeelding zal dan wel worden getoond als Share pin.

  • Je volledige Pinterest pin goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je Pinterest profiel

Pinterest
Share pin

De vaste afmeting van een Pinterest Share pin is minimaal 236 x 400 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die kleiner is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden uitgestrekt tot passend formaat. Uiteraard geldt dit ook voor grotere afbeeldingen, deze worden verkleind tot de juiste afmeting. Wil je liever een vierkante afbeelding maken? Dat kan! De afbeelding zal dan wel worden getoond als Board display

  • Je volledige Pinterest pin goed in beeld
  • Altijd een scherpe foto op je Pinterest profiel

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.