Vaste formaten Twitter

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

Twitter formaten en afmetingen 2019 voor header, omslagfoto, achtergrond, enz.

PlaceShuttle is dé tool voor het creëren van al jouw Twitter afbeeldingen. Misschien maak je gebruik van headerfoto’s die per periode vernieuwd moeten worden. Dit moet natuurlijk niet teveel tijd in beslag nemen. Met onze header template heb je je Twitter header in een minuut gemaakt, zodat je tijd bespaart. Wil je een afbeelding of link delen? Ook dit kan eenvoudig met onze vooringestelde afbeeldingsformaten voor Twitter. Staat je gewenste afbeelding formaat er niet tussen? Dan kun je uiteraard ook je eigen formaat instellen.

PlaceShuttle - Logo Twitter

Twitter
Profile photo

Je Twitter Profile photo moet een minimale afmeting van 400 x400 pixels hebben. Bij gebruik van een grotere afmeting zal de deze verkleind worden tot een passend formaat. Je kan je logo ook 800 x 800 pixels maken, dan ben je ook op een retina scherm scherp zichtbaar. Belangrijk is dat je Twitter Profile logo vierkant is, dan zal niks worden verborgen.

  • Je volledige Profile photo of logo goed in beeld
  • Altijd een scherpe Profile photo op je Twitter profielpagina

Twitter
Cover photo

Het formaat van de Twitter Page cover photo is minimaal 1500 x 500 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. Wil je ook scherp zichtbaar zijn op een retina scherm, dan raden we je aan de afbeelding eventueel 3000 x 1000 pixels te maken. De Twitter cover photo is het visitekaartje van je Twitter pagina, maak er dan ook een creatief hoogstandje van. Of gebruik het om acties te promoten, je belangrijkste aanbieding is direct zichtbaar als iemand jouw Twitter pagina bezoekt.

  • Je corporate uitstraling herkenbaar in beeld
  • Ruimte voor leuke acties en aanbiedingen

Twitter
Share image

De afmeting van de Twitter Share image is minimaal 900 x 450 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die kleiner is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden uitgestrekt tot passend formaat. Uiteraard geldt dit ook voor grotere afbeeldingen, deze worden verkleind tot de juiste afmeting. De hoogte is geen vast gegeven. Wil je liever een staande afbeelding maken? Dat kan! De afbeelding zal automatisch in verhouding blijven bij het schalen.

  • Gebruik het voor leuke acties en aanbiedingen
  • Elke Twitter Share image dezelfde corporate uitstraling

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.