Vaste formaten Vimeo

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

Vimeo formaten en afmetingen 2019 voor profielfoto, banner, enz.

PlaceShuttle helpt je om je (professionele) Vimeo-account en -video’s visueel helemaal naar wens in te richten. Met PlaceShuttle creëer je eenvoudig de beginshots van je video’s, zodat er een consistente uitstraling van jouw (bedrijfs)video’s ontstaat. Naast het toevoegen van afbeeldingen, kun je natuurlijk ook denken aan een titel, logo of nummer in de video-afbeelding. Wil je een headerfoto of profielfoto toevoegen zodat jouw kanaal herkenbaar is? Dit kan met onze header template.
Staat het formaat dat jij zoekt er niet tussen? Dan kun je uiteraard ook je eigen formaat instellen.

PlaceShuttle - Logo Vimeo

Vimeo
Profile photo

Het formaat van je Vimeo Profile photo is minimaal 600 x 600 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. We raden aan de afbeelding eventueel 1200 x 1200 pixels te maken, dan ben je altijd scherp in beeld (ook op een retina scherm). Gebruik een vierkante foto of een vierkante variant van je logo en het ziet er altijd strak uit!

  • Je volledige logo goed in beeld
  • Altijd een scherp logo op je Vimeo profielpagina

Vimeo
Video image 4:3

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de herkenbare afbeeldingen voor iedere video. Veel populaire vloggers doen dit ook, denk maar aan Monica Geuze met haar opvallende vormgeving en videocijfers (#04, #05, #06, enz.). De afmeting van de Vimeo video image 4:3 is minimaal 640 x 480 pixels. Een vast formaat en stramien zorgt voor eenvoud en herkenbaarheid. Alles voor de fans!

  • Elke Vimeo video dezelfde (corporate) uitstraling
  • Altijd een scherpe afbeelding voor je Vimeo video

Vimeo
Video image 16:9

Het formaat van de Vimeo video image 16:9 is minimaal 640 x 360 pixels. Een vast formaat en stramien zorgt voor herkenbaarheid, maar is ook lekker makkelijk.

  • Elke Vimeo video dezelfde (corporate) uitstraling
  • Altijd een scherpe afbeelding voor je Vimeo video

Vimeo
Video image 720p HD

De afmeting van de Vimeo image 720p HD is minimaal 1280 x 720 pixels. Houd jij je aan dit formaat dan is je foto scherp voor al je kijkers. Wil je een nog scherpere afbeelding? Kies dan voor het formaat van Vimeo Video image 1080p HD.

  • Elke Vimeo video dezelfde (corporate) uitstraling
  • Altijd een scherpe afbeelding voor je Vimeo video

Vimeo
Video image 1080p HD

Het formaat van de Video image 1080p HD is minimaal 1920 x 1080 pixels. Uiteraard zou je deze twee keer zo groot kunnen maken, rekening houdend met retina schermen. Maar eigelijk is dat helemaal niet nodig. Houd je aan dit formaat en je afbeelding is scherp op vrijwel ieder device.

  • Elke Vimeo video dezelfde (corporate) uitstraling
  • Altijd een scherpe afbeelding voor je Vimeo video

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.