Vaste formaten YouTube

Probeer onze demo!

1. Klik op de foto en tekst om deze aan te passen. 2. Ben je klaar? Download dan je foto. 3. Maak je eigen template met PlaceShuttle!

NEW

HET IS WEER WINTERSALE!

40% KORTING OP BLAZERS

YouTube formaten en afmetingen 2019 voor banner, thumbnail, profielfoto, enz.

PlaceShuttle kun je slim inzetten voor jouw YouTube kanaal, zodat jouw (bedrijfs)video’s herkenbaar en onderscheidend zijn. Zo ontwikkel je eenvoudig video-afbeeldingen voor al jouw filmpjes. Denk hierbij ook aan het toevoegen van een titel, logo of nummer in de uitgelichte afbeelding. Wil je een headerfoto toevoegen aan je YouTube kanaal, voor de optimale uitstraling? Dan kun je onze header template gebruiken. Zo krijg je, net zoals bijvoorbeeld Enzoknol of Monica Geuze, een videokanaal dat zowel origineel als herkenbaar is.¬†Staat het formaat dat jij zoekt er niet tussen? Dan kun je uiteraard ook je eigen formaat instellen.

PlaceShuttle - Logo YouTube

YouTube
Profile photo

Het formaat van de YouTube Profile photo is minimaal 250 x 250 pixels. Gebruik je een afbeeldingen die groter is dan dit gegeven, dan zal de afbeelding worden verkleind tot een passend formaat. We raden aan de afbeelding eventueel 500 x 500 pixels te maken, dan ben je altijd scherp in beeld (ook op een retina scherm). Gebruik een vierkante foto of een vierkante variant van je logo en het ziet er altijd strak uit!

  • Je volledige logo goed in beeld
  • Altijd een scherp logo op je Facebook profielpagina

YouTube
Profile cover photo

De afmeting van de YouTube Profile cover photo is minimaal 2560 x 1440 pixels. Bij het gebruik van een grotere afbeelding zal deze worden verkleind tot een passend formaat.  Maak je YouTube profiel onderscheidend met een creatieve Profile cover photo, stel je fans niet teleur. Zoek eventueel leuke voorbeelden op Pinterest of Google, er is voldoende inspiratie beschikbaar.

  • Maakt je YouTube profielpagina onderscheidend
  • Altijd een scherpe header op je YouTube profielpagina

YouTube
Video image

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de herkenbare afbeeldingen voor iedere video. Veel bekende vloggers doen dit ook, denk maar aan Enzo Knol met zijn opvallende vormgeving en videocijfers (#01, #02, #02, enz.). De afmeting van de YouTube Video image is minimaal 1280 x 760 pixels. Een vast formaat en stramien zorgt voor eenvoud en herkenbaarheid. Alles voor de fans!

  • Elke YouTube video dezelfde (corporate) uitstraling
  • Altijd een scherpe afbeelding voor je YouTube video

Andere vaste formaten

PlaceShuttle is makkelijk, leuk en effectief

step1

Ontwikkel je eigen template

Kies het gewenste formaat waarvoor je de afbeelding wilt gebruiken. Met enkele stappen heb je een complete template ontwikkeld, die je kunt hergebruiken. Uiteraard kun je meerdere templates ontwikkelen voor verschillende doeleinden.

step2

Vul je eigen template in naar wens

Selecteer je template en vul deze met jouw teksten en gewenste afbeeldingen. Binnen een minuut heb je jouw afbeelding gegenereerd en is hij klaar voor gebruik. Je template vullen kan op ieder moment, op iedere locatie. Zo bespaar je extra tijd.

step3

Plaats je afbeelding succesvol online

Is je afbeelding compleet? Met enkele klikken op de knop deel je hem op je gewenste social media kanalen, zodat hij zichtbaar is voor de hele wereld. Uiteraard kun je je afbeelding ook gebruiken voor bijvoorbeeld je website, nieuwsbrief of bureaublad. The sky is the limit.